Może dlatego że to było combi? A może mój stary poczciwy szkodnik był wyjątkowy :-)
problem z zegarami,ogólnie elektryka łączy i nie:(
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
problem z zegarami,ogólnie elektryka łączy i nie
coś sie p... suje zegary wskazują tylko wtedy kiedy chcą,a dziś mi szyba niechciała tylnia zamknąc sie i po pewnym czasie już niebyło tego problemu-nierozumiem
pomóżcie
-
-
-
-
zegary w oktawiach częsta przyczyna to tz. zimne luty sam takie dwa robiłem , jeśli chodzi o elektryke i domykanie sprawdz kable łaczące między drzwiami a karoserją te w gumach często się łamia i nie ma styku. PZDR[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
Typowa usterka liczników o numerach 1U1 919 03... w autach produkowanych do 1999r.
W licznikach 1U0 920 .... ten problem już nie występuje.
Problem jest w nagrzewającej sie płycje licznika i w wyniku naprężeń pękają elementy smd.
Naprawiam takie liczniki.DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
-
Krzych, czy pewnym rozwiązaniem jest max ściemnienie "szafy"?
Komentarz
-
Komentarz
-
Hej Pe261 powiem Ci ze mam tez ten sam problem. Od kilku tygodni szukam rozwiazania tego problemu i nic. Jezeli rozwiazesz ten problem to prosze podaj gdzie byla przyczyna. Pozdrawiam
Komentarz
-
Jak znajdfe przyczyne to napewno podpowiem,ale może ktoś jeszcze ma jakieś sugestie??bo głupieje
Komentarz
-
Teraz tylko sie pocieszam ze nie jestem sam z tym problemem
. Przy najblizszych dniach wolny bede staral sie troche rozebrac konsole i zegary. Moze dowiem sie czegos wiecej, gdzie moze byc przyczyna a teraz wejdz na kilka podobnych tematow jakie juz byly omawiane na temat latajacych zegarow
Moje posty
i kilka innych starych
Jak bedziesz mial jakies pytania to mozesz tez pisac na emaila
[email protected]
Pozdrawiam
Komentarz
-
Miałem ten sam problem. Czasem nie działały zegary, ale sporadycznie, ostatnio przestał działać wskaźnik temperatury. Wymieniłem czujnik temp. i tak samo. Zdemontowałem więc zegary, okazało się, że jest upalona ścieżka. Polutowałem i jest OK.OCTAVIA COMBI 1.6 AKL
Komentarz

Komentarz